"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Zorg Advies Punt

Voor al uw vragen

Hoe regel ik mijn thuiszorg? Wanneer krijg ik een indicatie? Hoe kan ik Tafeltje dekje aanvragen? Of hoe zien de kamers in De Wittenberg eruit? Zomaar wat vragen waar u wellicht het antwoord op wilt weten. Het Zorg Advies Punt (ZAP) van Wittenbergzorg helpt u graag verder.

 

Diensten van het Zorg Advies Punt

Het ZAP heeft drie kerntaken: informeren, regelen en meedenken. Zowel als u kennis wilt maken met zorgcentrum De Wittenberg, als wanneer u meer wilt weten over zorg aan huis, onze aanleunwoningen en andere particuliere diensten. 

 

Diensten ZAP: zorgcentrum De Wittenberg

  • Meedenken hoe u zo lang mogelijk thuis kunt wonen, wanneer een opname (nog) niet van toepassing is.

  • Een vrijblijvende rondleiding geven om u onze afdeling en appartementen te laten zien.

  • Informatie verstrekken over het aanvragen van een indicatie of (indien mogelijk) deze voor u regelen.

  • Inschrijven wachtlijst zorgcentrum.

 

Diensten ZAP: thuiswonend of aanleunwoningen

  • Rondleiding geven en informatie verstrekken over inschrijvingen en toewijzingen van onze aanleunwoningen. De toewijzingen verlopen via woningcorporatie Vestia.

  • Informatie verstrekken over passende thuiszorg.

  • Informatie verstrekken over de mogelijkheden voor dagbesteding.

  • Informatie verstrekken over huishoudelijk hulp.

  • Informatie verstrekken over het aanvragen van dagelijkse, warme maaltijden van Tafeltje Dekje.

 

Wij kunnen deze diensten ook voor u (helpen) regelen!

 

Bel het Zorg Advies Punt

Meer weten? Bel met Elly Klop van het Zorg Advies Punt: 0418 - 59 49 77. Of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. Het Zorg Advies Punt is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.

Mantelzorg

Een op de vier Nederlanders boven de zestien jaar verleent mantelzorg. Zij zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. Als mantelzorger kiest u hier niet voor, het overkomt u. Wittenbergzorg ziet mantelzorgers als een onmisbare aanvulling op de professionele zorg. Wij weten dat mantelzorg veel van u vraagt, want u doet dit naast uw eigen drukke bestaan. Wij willen u daarom zoveel mogelijk ondersteunen.

Zorgen doen we samen
Graag gaan we met u in gesprek om te onderzoeken hoe we het beste vorm kunnen geven aan het 'samen zorgen'. U bent immers een belangrijke partner voor onze professionele zorgverleners, als het gaat om het geven van passende zorg en het behartigen van de belangen van uw naaste.

Binnen onze locaties is familie de hele dag welkom. Graag geven we u alle ruimte om uw naaste te ondersteunen.

Mantelzorgbeleid
Mantelzorgers hebben hun handen vol aan de zorg voor hun naasten. Daarvoor verdienen zij goede ondersteuning. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat mantelzorgers betrokken worden bij de zorg en het welzijn van onze bewoners en cliënten. Met het mantelzorgbeleid wil Wittenbergzorg de belangrijke rol van mantelzorgers binnen de zorg onderstrepen en heldere kaders scheppen om de zorg gezamenlijk vorm te geven.

Bent u mantelzorger en heeft u vragen of wilt u verder praten? Neem dan contact op met uw Eerst Verantwoordelijk Verzorgende.

Download ons Handboek Mantelzorgbeleid

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!