"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Zorgwoningen

Kempkeshof: zorg en service

boom 001.jpg

Kempkeshof is een woongebouw met 22 woningen met zorggarantie voor ouderen. De Wittenberg levert er verschillende vormen van zorg- en dienstverlening aan huis. Men kan kiezen uit een aantal servicepakketten. Informatie hierover is beschikbaar bij de receptie van De Wittenberg.

Voor het aantrekkelijke activiteitenprogramma en voor meer gespecialiseerde vormen van zorg kunnen de bewoners in het zorgcentrum zelf terecht.
 

De verhuur loopt via Vestia te Rotterdam, tel.nr.: 088 1242424. Hier kunt u ook aanvullende informatie aanvragen. U kunt ook kijken op op www.vestia.nl.

Hoekland: zorg en service

Hoekland is een woongebouw met 12 woningen met zorggarantie voor ouderen. De Wittenberg levert er verschillende vormen van zorg- en dienstverlening aan huis. Men heeft hier de beschikbaarheid over een aantal servicepakketten. Informatie hierover is beschikbaar bij de receptie van De Wittenberg.

Voor het aantrekkelijke activiteitenprogramma en voor meer gespecialiseerde vormen van zorg kunnen de bewoners in het zorgcentrum zelf terecht.

De verhuur loopt via Vestia te Rotterdam, tel.nr.: 088-1242424. 
Hier kunt u ook aanvullende informatie aanvragen. U kunt ook kijken op op www.vestia.nl.

Zorgverleningsovereenkomst

De zorgverleningsovereenkomst vindt u in deze link.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!