"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

Zorgverleningsovereenkomst

Goed geregeld

In de Zorgverleningsovereenkomst die wij met u sluiten staan allerlei bepalingen over de verzorging, begeleiding en huisvesting van Wittenbergzorg.

Daarnaast staan erin beschreven uw zorgzwaartepakket, uw rechten omtrent privacy, informatie, medezeggenschap, zelfbeschikking, klachtenbehandeling en vertegenwoordiging wanneer u niet meer in staat bent uw wil kenbaar te maken, alsmede enkele algemene en financiële zaken.

U kunt de Zorgverleningsovereenkomst hier vinden.
Dit is de hyperlink naar de overeenkomst: https://www.wittenbergzorg.nl/userfiles/file/Zorgverleningsovereenkomst.pdf

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

In ons zorgcentrum krijgt iedere bewoner een ‘eigen’ verzorgende, de zogenaamde Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV'er). Die medewerker is voor u hét aanspreekpunt binnen Wittenbergzorg. U kunt bij hem/haar met ál uw vragen terecht. Daarnaast verzorgt deze EVV'er de contacten met uw familie. Een belangrijke taak!

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.
Voor sollicitaties kunt u mailen naar: vacature@wittenbergzorg.nl

 

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over