"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Faciliteiten en voorzieningen

Een gezellig woon- en leefklimaat, waarin veel mogelijk is

Kapsalon en pedicure

In De Wittenberg is een dames- en herenkapsalon waar u op afspraak terecht kunt. Ook de gediplomeerde pedicure die naar De Wittenberg komt, werkt op afspraak.

De audicien komt eens per maand.
Informatie hieromtrent kunt u opvragen via de receptie: 0418-594900.

Maaltijden en restaurant

In De Wittenberg kunt u dagelijks gebruik maken van een gezellige, gezamenlijke maaltijd. Samen eten is natuurlijk een stuk gezelliger! Een ieder die hiervan gebruik wil maken, is van harte welkom. U kunt voor de warme maaltijden kiezen uit verschillende menu’s. Deze maaltijden worden op ambachtelijke wijze bereid door onze eigen koks. Natuurlijk kunt u ook in uw eigen appartement eten, uw wensen zijn voor ons de norm. Aan u de keus!

Het ontbijt en de avondmaaltijd gebruikt u in uw eigen appartement. U kunt eten op de tijden dat het u uitkomt. Voor bewoners die op medisch advies aangepaste voeding nodig hebben, krijgen van de koks eigengemaakte dieetvoeding.

Wekelijks fungeert de eetzaal als restaurant, speciaal voor ouderen uit de omgeving. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een smakelijke en vitaminerijke warme maaltijd: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Meldt u dit een dag van tevoren even bij de receptie? Natuurlijk zijn ook uw familie en vrienden hier welkom!

Ook bezorgen wij maaltijden in de gemeente Neerijnen. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de receptioniste: 0418-594900 of kunt u lezen in deze brochure.

Veiligheid

De Wittenberg is voorzien van moderne inbraak- en brandbeveiliging.

De technische dienst verzorgt het onderhoud van het gebouw en de daarin aanwezige installaties en inventaris.

Stichting Vrienden van De Wittenberg

De Stichting Vrienden van De Wittenberg stelt zich ten doel het welzijn van de bewoners te bevorderen door de aanschaf van voorzieningen die niet uit de AWBZ-gelden kunnen worden bekostigd. Denkt u bijvoorbeeld aan het opfleuren van de tuin, boeken en uitstapjes.
Iedereen kan donateur worden, een legaat of eenmalige gift overmaken op rekeningnummer NL 44 RABO 366752383 ten name van de Stichting Vrienden van De Wittenberg.
 
Meer informatie over Stichting Vrienden leest u hier.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!