"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Zorg voor elkaar

Zorgcentrum De Wittenberg in Haaften

Onze historie gaat ruim vijftig jaar terug. In de achterliggende tijd is er veel veranderd in de zorg. Dat roept vragen op. Kan ik nog thuis blijven wonen? Wie zorgt er voor huishoudelijke ondersteuning? Voor deze en andere vragen bent u bij Wittenbergzorg aan het juiste adres!

Wittenbergzorg voor u – onze diensten

Wij verlenen u op allerlei manieren de beste zorg. Van verpleeghuiszorg tot zorg aan huis, van activiteitenbegeleiding tot maaltijdservices. En meer, maar de kern: onze medewerkers, vrijwilligers en wijkteams staan altijd voor u klaar.

Onze visie op zorg

Onze visie past bij de protestants-christelijke achtergrond van onze instelling: zorg voor elkaar. Met familie, buren en zorgvragers. Met medewerkers en cliënten. Samen hopen we het steeds weer zo te organiseren dat u de beste zorg ontvangt. Persoonlijk en passend.

Zorg voor de mantelzorger

De taak die de mantelzorger op zich neemt, is van grote waarde voor zowel voor de cliënt/bewoner als Wittenbergzorg. Daarom hebben wij een mantelzorgbeleid opgesteld.

U bent van harte welkom voor een kennismaking in zorgcentrum De Wittenberg in Haaften. Hebt u vragen over uw persoonlijke situatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt.

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!