"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

Zorg voor elkaar

Van harte welkom bij het protestants-christelijke Zorgcentrum De Wittenberg in het mooie Haaften

Wittenbergzorg; zorg voor elkaar

Fijn dat u een bezoek brengt aan de website van Wittenbergzorg! Als zorginstelling met een historie die ruim vijftig jaar teruggaat, vertellen wij u graag meer over ons zorgaanbod. Er is in de achterliggende tijd namelijk heel wat veranderd in het zorglandschap. En dat roept vragen op. ‘Kan ik nog thuis blijven wonen?’ of ‘Wie zorgt er voor huishoudelijk hulp?’ Voor deze en andere vragen bent u bij Wittenbergzorg aan het juiste adres!

Wittenbergzorg voor u – onze diensten

Want hoewel het zorgstelsel verandert, onze kwaliteit van zorg blijft hetzelfde. Op allerlei (nieuwe) manieren en met allerhande diensten staan wij u vanaf 2015 weer bij om de beste zorg te kunnen blijven verlenen! Op deze website vindt u daarom ons (aangepaste) zorgaanbod. Van verpleeghuiszorg tot huishoudelijke hulp, van activiteitenbegeleiding tot maaltijdservices en thuiszorg. En nog veel meer. Maar de kern? Die blijft hetzelfde: onze medewerkers, vrijwilligers en wijkteams staan altijd voor u klaar.

Onze visie op zorg

Onze visie op zorg past bij de protestants christelijke achtergrond van onze instelling: zorg voor elkaar. Met elkaar als familie, buren en zorgvragers. Met elkaar als medewerkers en cliënten. Samen hopen we het steeds weer zo te organiseren dat u de beste zorg ontvangt. Persoonlijk en passend. Want, onze zorg is goed voor elkaar!

Zorg voor de mantelzorger

De taak die de mantelzorger op zich neemt, wordt niet onderschat. Deze is van grote waarde zowel voor de cliënt/bewoner als voor Wittenbergzorg. Wittenbergzorg heeft derhalve e.e.a. in een mantelzorgbeleid samengevat.

U bent van harte welkom voor een bezoek in zorgcentrum De Wittenberg in Haaften om kennis te maken. Hebt u vragen over uw persoonlijke situatie of wilt u meer informatie? Neemt u dan eens contact op met ons Zorg Advies Punt.

 

  

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over