"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Dagbesteding en Welzijn

Uw welzijn staat bij Wittenbergzorg hoog in het vaandel

Ontmoeting, actief bezig zijn en een structuur in uw week of dag. Dagbesteding van Wittenbergzorg biedt het allemaal. Want of u nu zelfstandig of in een mantelzorgwoning woont: bij ons bent u aan het goede adres voor ontspannende en afwisselende activiteiten! Omdat wij het belangrijk vinden dat u in contact blijft met leeftijdsgenoten. En omdat wij er graag voor zorgen dat  u(w mantelzorger) tijd heeft voor ontspanning. Maak kennis met ons veelzijdige aanbod: dagbesteding én een scala aan welzijnsactiviteiten!

 

Dagbesteding

Een vast(e) dag(deel) op de Dagbesteding levert een grote bijdrage aan structuur in uw week of dag. Met elkaar drinken we koffie, praten we bij of verdiepen we ons in het nieuws. Wat lekkers bakken, een geheugentraining doen of iets knutselen: aan afwisseling geen gebrek. Dagbesteding draagt bij aan uw eigen welzijn en biedt mantelzorger(s) en/of familieleden ruimte om andere dingen te doen. Iets voor u? Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in De Wittenberg in Haaften.

 

Lees de brochure over Dagbesteding

 

Let op: u komt voor deze vorm van welzijn in aanmerking wanneer u beschikt over een indicatie of PGB. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Heeft u geen indicatie of PGB? Lees hieronder meer over onze welzijnsactiviteiten.

 

Vrijblijvende welzijnsactiviteiten bij De Wittenberg

Hebt u geen indicatie of PGB, maar kijkt u uit naar afwisselende activiteiten en ontmoeting? Dan zijn onze vrijblijvende welzijnsactiviteiten aan u besteed. Eventueel tegen een kleine bijdrage per bezigheid* biedt Wittenbergzorg u maandelijks allerhande activiteiten in en rondom De Wittenberg. Samen een moestuin onderhouden, een spel spelen of iets ondernemen in de zaal? Wij organiseren het graag. Of u nog thuis woont, in De Wittenberg of bij een familielid: u bent van harte welkom. Kijk in onze agenda voor alle welzijnsactiviteiten.

 

Lees de brochure van Welzijn

 

* Als u in het bezit bent van een speciale welzijnspas kunt u aan verschillende activiteiten gratis deelnemen. Voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Neem contact met ons op voor meer informatie over de welzijnspas.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!