"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Samenwerkingspartners

Op weg naar een aaneenschakeling van zorg en voorzieningen, waarbinnen de cliƫnt centraal staat: ketenzorg

Zorg, de organisatie en het gebouw vallen in deze tijd niet langer samen. De zorg wordt steeds vaker verplaatst – je kunt ook zeggen: naar de mensen toe gebracht – en steeds meer gegeven in samenhang met zorg en service van andere zorgaanbieders. Hierdoor ontstaat een aaneenschakeling van zorg en voorzieningen, waarbinnen de cliënt centraal staat: ketenzorg.

We proberen ketenzorg en moderne zorgproducten te realiseren voor cliënten die daarvoor in aanmerking komen. Dat doen we met de volgende organisaties:
     Zorgkantoor VGZ in Nijmegen
     Stichting Zorgcentra Rivierenland in Tiel 
     Welzijn West Betuwe

Samen met andere zorgaanbieders in de regio nemen wij deel aan Trazor (Transmuraal Zorgnetwerk Rivierenland). Dit is een samenwerkingsverband tussen de huisartsen in het rivierengebied, Ziekenhuis Rivierenland, de thuiszorg, verzorgingshuizen en een verpleeghuis.

Trazor stelt zich ten doel de zorgvormen in de regio inhoudelijk en organisatorisch optimaal op elkaar af te stemmen.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!