"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Kwaliteit(szorg)

Kwaliteitsplan Wittenbergzorg 2020-2021

Hier vindt u het kwaliteitsplan van 2021. Het kwaliteitsverslag over 2020 is opgenomen op blz. 13 t/m 17 van het kwaliteitsplan.

Personeelsnorm in kaart gebracht

Gouden en zilveren keurmerk behaald

Lees meer over het PREZO-keurmerk dat Wittenbergzorg behaalde op de onderdelen Verpleging, Verzorging en Thuiszorg & Verantwoorde Hulp bij het Huishouden

Zorgkaart NL: uw waardering wordt gewaardeerd!

Wat vindt u van onze zorgverlening? Geef uw mening op www.ZorgkaartNederland.nleen initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Dankzij uw ervaringen kunnen we onze zorg en dienstverlening verder verbeteren.

Plaats hier uw waardering van onze verpleeghuiszorg 
Plaats hier uw waardering van onze wijkverpleging/zorg aan huis  

Lees de waarderingen die tot nu toe geplaatst zijn

Cliënttevredenheid

Kwaliteit is een steeds belangrijker begrip geworden in de gezondheidszorg. Cliënten en bewoners verwachten een goede kwaliteit van zorg, welzijn en service. Maar ook de overheid en de zorgverzekeraars dringen aan op een goede kwaliteit van de zorg.

Met de eigen regie van de cliënt als voornaamste uitgangspunt wil Wittenbergzorg verantwoorde zorg leveren. Daarin staat de kwaliteit van leven centraal. De cliënten en bewoners krijgen professionele verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling.

Het is voor ons belangrijk te weten hoe onze cliënten over de zorgverlening van Wittenbergzorg denken. We laten daarom om de twee jaar een extern bureau onderzoek doen naar de tevredenheid. Vanuit dit onderzoek zien we welke zaken gewaardeerd worden. Eventuele verbeterpunten pakken we aan, in overleg met de Cliëntenraad.

De meest actuele uitslagen van onze cliënttevredenheidsonderzoeken vindt u hieronder. In elke rapportage wordt in de inhoudsopgave verwezen naar een samenvatting.

Rapport cliënttevredenheidsonderzoek Hulp bij het Huishouden
Rapport cliënttevredenheidsonderzoek Psychogeriatrie
Rapport cliënttevredenheidsonderzoek Somatiek
Rapport cliënttevredenheidsonderzoek Thuiszorg

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!