"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Klachtenregeling

Bent u niet tevreden?

Blijf er dan niet mee rondlopen. Laat het ons weten, dan kunnen we er – zo mogelijk – iets aan doen. Vaak is het toereikend om bij de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende uw onvrede te melden. Begrip voor elkaars uitgangspunt en werkwijze kan een positieve invloed hebben op de verzorging en begeleiding. U mag van ons een luisterend oor verwachten en overleg over een mogelijke oplossing van het probleem.

De Geschillencommissie Zorg en SKGN
Als dit niet lukt of niet naar tevredenheid is, dan kunt u terecht bij De Geschillencommissie Zorg. U vindt een klachtformulier op www.degeschillencommissiezorg.nl

Tevens bestaat de mogelijkheid een klacht schriftelijk voor te leggen aan de onafhankelijke regionale klachtencommissie. Lees meer informatie over de klachtenregeling. De adresgegevens van de SKGN zijn:

Klachtencommissie SKGN
t.a.v. de secretaris
p/a Postbus 45
6620 AA Dreumel
E-mail: klachtencommissie@skgn.nl
Telefoon: 06 - 22 18 45 84

Bekijk de folder van SKGN

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!