"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Afdelingen en diensten

Hoe we het werk hebben verdeeld

Verzorging

De Wittenberg biedt zorg op maat en naar wens. De cliënten wonen zelfstandig en krijgen de verzorging, begeleiding en/of lichte verpleging die zij nodig hebben. De teammanager is verantwoordelijk voor de bewonerszorg op alle afdelingen. Teams van verzorgenden op diverse niveaus, helpenden, afdelingsassistenten en leerlingen nemen de dagelijkse verzorging en verpleging op zich. Daarnaast onderhouden zij het contact met de huisarts, externe behandelaars en de familie.

Activiteitenbegeleiding
In De Wittenberg bieden de activiteitenbegeleiders, ondersteund door een groep vrijwilligers, diverse dag- en avondprogramma’s aan de cliënten.

Interieurverzorging
De medewerkers van de interieurverzorging houden de gemeenschappelijke ruimten schoon en netjes. Overeenkomstig het zorgplan verrichten deze medewerkers ook diverse huishoudelijke werkzaamheden op de kamers van de bewoners.

Technische dienst
De technische dienst verricht diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de gebouwen.

Keuken
De medewerkers van de keuken verzorgen in huis de maaltijden, dranken en extra verstrekkingen, alsmede de maaltijdvoorziening (Tafeltje dekje) voor ouderen uit de omgeving.

Administratie

De administratie houdt zich bezig met administratieve en secretariële ondersteuning, financiën en beheer.

Receptie
De receptie ontvangt alle bezoekers, post, telefoon-, fax- en e-mailberichten. Daarnaast verricht de receptie administratieve en dienstverlenende werkzaamheden.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!