"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

  • home
  • over wittenbergzorg

Over Wittenbergzorg

Hoge scores in cliƫnttevredenheidsonderzoek

Het cliënttevredenheidsonderzoek dat Wittenbergzorg eind 2017 liet uitvoeren, levert de ouderenzorgorganisatie hoge rapportcijfers op. 

De tevredenheidsmeting werd uitgevoerd door een extern bureau. Zij interviewden de intramurale somatische cliënten mondeling. Familieleden van psychogeriatrische cliënten en de cliënten van zorg aan huis en dagbesteding werd schriftelijk om hun mening gevraagd. Onze zorg- en dienstverlening krijgt gemiddeld een ruime 8. Een groot compliment aan onze medewerkers!

Lees hieronder de rapporten per afdeling:
Rapport Hulp bij Huishouden
Factsheet Hulp bij Huishouden 
Rapport Psychogeriatrische afdeling
Factsheet Psychogeriatrische afdeling
Rapport Somatische afdeling
Factsheet Somatische afdeling
Rapport Thuiszorg
Factsheet Thuiszorg

ZorgkaartNederland.nl

Lees ook de waarderingen van cliënten op de website van ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Van zorgvisie tot inspraak en van organogram tot klachtenprocedure

Om Wittenbergzorg optimaal te laten functioneren, is een goede organisatie met zorgzame en kordate medewerkers een vereiste. Vanuit de overheid hebben we te maken met (veranderende) wet- en regelgeving in de zorg. In samenwerking met onze medewerkers en onze zorgpartners, maar vooral ook met bewoners en hun familie stemmen we de dagelijkse zorg zo goed mogelijk af op uw persoonlijke wensen.

Daarnaast richten we ons in de gemeente West Betuwe op de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden, andere vormen van zorg, welzijn en dienstverlening en een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. Denk daarbij aan Zorg aan huis, Tafeltje dekje en Dagverzorging binnen De Wittenberg in Haaften.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!