"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Verdere versoepelingen

 

 

18 februari
Op dinsdag 15 februari heeft minister Kuipers vergaande versoepelingen van de coronamaatregelen afgekondigd.

Op dinsdag 15 februari heeft minister Kuipers vergaande versoepelingen van de coronamaatregelen afgekondigd. Daarom kan ook De Wittenberg weer verder open vanaf 18 februari. In deze brief leest u enkele versoepelingen. Omdat onze bewoners kwetsbaar zijn, willen we uit zorg voor uw naaste ook een aantal regels handhaven.

 

Aantal bezoekers

Er blijven 2 bezoekers per keer per bewoner welkom, ook in de huiskamer. Als er meer dan 4 bezoekers in de huiskamer zijn, gaat een bewoner met het bezoek naar de eigen kamer.

 

Activiteiten

Het welzijn van onze bewoners vinden we erg belangrijk. Daarom worden er weer activiteiten georganiseerd voor bewoners, cliënten en bezoekers van de Dagbesteding zoals o.a. de Bijbelkring en de weeksluiting die weer als vanouds plaats zullen vinden in De Gastenhof zo mogelijk vanaf vrijdag 18 februari. Wel houden we daarbij onderling afstand. Ook zal de dagbesteding weer op de vertrouwde manier plaats gaan vinden.

 

Mondkapje

Voor het dragen van een mondkapje vragen we u uw eigen verantwoordelijkheid te nemen. We blijven de mondkapjes bij binnenkomst aanbieden. Overigens zullen niet alle medewerkers nog een mondkapje dragen tijdens de verzorging.

 

Overige maatregelen

We vragen blijvend uw aandacht voor handhygiëne: ontsmet uw handen bij binnenkomst. En blijf altijd thuis als u klachten heeft die passen bij het coronavirus en laat u testen!

 

We zijn blij u weer, bijna als vanouds, te kunnen ontmoeten!

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!