"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Nieuws

 

 

Aangescherpte maatregelen i.v.m. besmetting

15 november
Helaas is er bij een bewoner van De Wittenberg corona geconstateerd en meerdere bewoners en/of cliënten zitten in quarantaine. Om een uitbraak te voorkomen, zijn we genoodzaakt per direct de maatregelen aan te scherpen.
lees meer

Aangescherpte coronamaatregelen

05 november
Op de persconferentie van dinsdag 2 november jl. werd, vanwege de landelijk stijgende besmettingen, aangekondigd dat de coronamaatregelen weer worden aangescherpt.
lees meer

Coronamaatregelen Gastenhof en huiskamers

01 november
In De Gastenhof is geen coronatoegangsbewijs nodig. Bewoners mogen in de huiskamers maximaal drie gasten ontvangen.
lees meer

Afscheid Cor van de Craats

Afscheid Cor van de Craats23 juli
Gisteren namen wij na 21 jaar afscheid van onze bestuurder Cor van de Craats. Hij kwam in 2000 in dienst van Wittenbergzorg. Eerst als locatiemanager, daarna als directeur en sinds 2007 als bestuurder.
lees meer

Wittenbergzorg start klas voor zij-instromers

19 juli
Wittenbergzorg start op 16 november met vier opleidingsplekken voor zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen die een carrièreswitch willen maken en omgeschoold worden voor werk in de zorg. In de opleiding wordt werken bij Wittenbergzorg gecombineerd met leren op het Hoornbeeck College in Amersfoort.
lees meer

Goud voor Zorg aan Huis van Wittenbergzorg

Goud voor Zorg aan Huis van Wittenbergzorg28 juni
Zorg aan Huis van Wittenbergzorg ontving vanmiddag, 28 juni, het Gouden Keurmerk van het PREZO uit handen van wethouder Ton van Maanen van de gemeente West Betuwe. Eind maart heeft het kwaliteitsinstituut Perspekt een audit uitgevoerd bij Zorg aan Huis. Deze audit is succesvol verlopen en het maximale aantal punten is behaald op de verschillende onderdelen.
lees meer

Verdere versoepelingen

25 juni
Opnieuw kunnen we de bezoekregeling en andere regels rondom corona verder versoepelen.
lees meer

Versoepeling bezoekregeling

05 juni
Goed nieuws voor onze bewoners! Met ingang van 5 juni kan de bezoekregeling opnieuw versoepeld worden. Er mogen 4 bezoekers per dag en tegelijktijd bij hen komen. Alle andere maatregelen blijven nog van kracht.
lees meer

NLDoet 2021: voorjaarsschoonmaak rondom het huis

NLDoet 2021: voorjaarsschoonmaak rondom het huis31 mei
Een groep vrijwilligers, van allerlei leeftijden, kwam afgelopen zaterdag 29 mei in actie bij Wittenbergzorg. In het kader van NLDoet hielden ze voorjaarsschoonmaak rondom het huis.
lees meer

Vrijwilligers aan het woord: “We willen dit werk voor geen goud missen!”

Vrijwilligers aan het woord: “We willen dit werk voor geen goud missen!”05 december
In 1985 begonnen ze hun vrijwilligersloopbaan bij Wittenbergzorg als bezoekdame. Meer dan dertig jaar later zijn ze nog steeds actief. Niet meer als bezoekdame, al horen de wekelijkse babbeltjes er nog steeds helemaal bij. Vrijwilligers Ali van Rijn en Laura Roza kunnen er uren over vertellen. Enthousiast en elkaar aanvullend. Ze hebben tenslotte heel wat samen meegemaakt.
lees meer

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!