"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Nieuws

 

 

Beeïndigen huishoudelijke ondersteuning

07 april
Wittenbergzorg biedt vanaf 1 april jl. geen huishoudelijke ondersteuning meer.
lees meer

Ondertekening convenant Zorgalliantie Rivierenland

Ondertekening convenant Zorgalliantie Rivierenland07 april
Maandag 4 april jl. ondertekenden de bestuurders van de protestants-christelijke zorgorganisaties Anker Kesteren, Huis ter Leede Leerdam, ’t Slot Gameren en Wittenbergzorg Haaften het samenwerkingsconvenant voor de Zorgalliantie Rivierenland. Het doel hiervan is zoveel mogelijk samen te werken in de ondersteunende bedrijfsvoering wat betreft personeelszaken, ICT, inkoop en financiën.
lees meer

Coronamaatregelen verder versoepeld

18 maart
Na een korte opleving van het coronavirus binnen De Wittenberg zijn we dankbaar dat we de maatregelen opnieuw verder kunnen versoepelen.
lees meer

Cliënten waarderen Wittenbergzorg

Cliënten waarderen Wittenbergzorg11 maart
Eind 2021 werd een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Op het thema Woning scoorde 69% een 7, 8, 9 of 10. Op het thema Zorg & welzijn was dat 78% en op Kwaliteit maar liefst 79%.
lees meer

Verdere versoepelingen

18 februari
Op dinsdag 15 februari heeft minister Kuipers vergaande versoepelingen van de coronamaatregelen afgekondigd.
lees meer

Afscheid Cor van de Craats

Afscheid Cor van de Craats23 juli
Gisteren namen wij na 21 jaar afscheid van onze bestuurder Cor van de Craats. Hij kwam in 2000 in dienst van Wittenbergzorg. Eerst als locatiemanager, daarna als directeur en sinds 2007 als bestuurder.
lees meer

Wittenbergzorg start klas voor zij-instromers

19 juli
Wittenbergzorg start op 16 november met vier opleidingsplekken voor zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen die een carrièreswitch willen maken en omgeschoold worden voor werk in de zorg. In de opleiding wordt werken bij Wittenbergzorg gecombineerd met leren op het Hoornbeeck College in Amersfoort.
lees meer

Goud voor Zorg aan Huis van Wittenbergzorg

Goud voor Zorg aan Huis van Wittenbergzorg28 juni
Zorg aan Huis van Wittenbergzorg ontving vanmiddag, 28 juni, het Gouden Keurmerk van het PREZO uit handen van wethouder Ton van Maanen van de gemeente West Betuwe. Eind maart heeft het kwaliteitsinstituut Perspekt een audit uitgevoerd bij Zorg aan Huis. Deze audit is succesvol verlopen en het maximale aantal punten is behaald op de verschillende onderdelen.
lees meer

Versoepeling bezoekregeling

05 juni
Goed nieuws voor onze bewoners! Met ingang van 5 juni kan de bezoekregeling opnieuw versoepeld worden. Er mogen 4 bezoekers per dag en tegelijktijd bij hen komen. Alle andere maatregelen blijven nog van kracht.
lees meer

NLDoet 2021: voorjaarsschoonmaak rondom het huis

NLDoet 2021: voorjaarsschoonmaak rondom het huis31 mei
Een groep vrijwilligers, van allerlei leeftijden, kwam afgelopen zaterdag 29 mei in actie bij Wittenbergzorg. In het kader van NLDoet hielden ze voorjaarsschoonmaak rondom het huis.
lees meer

Vrijwilligers aan het woord: “We willen dit werk voor geen goud missen!”

Vrijwilligers aan het woord: “We willen dit werk voor geen goud missen!”05 december
In 1985 begonnen ze hun vrijwilligersloopbaan bij Wittenbergzorg als bezoekdame. Meer dan dertig jaar later zijn ze nog steeds actief. Niet meer als bezoekdame, al horen de wekelijkse babbeltjes er nog steeds helemaal bij. Vrijwilligers Ali van Rijn en Laura Roza kunnen er uren over vertellen. Enthousiast en elkaar aanvullend. Ze hebben tenslotte heel wat samen meegemaakt.
lees meer

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!