"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Nieuws

 

 

Versoepeling bezoekregeling

05 juni
Goed nieuws voor onze bewoners! Met ingang van 5 juni kan de bezoekregeling opnieuw versoepeld worden. Er mogen 4 bezoekers per dag en tegelijktijd bij hen komen. Alle andere maatregelen blijven nog van kracht.
lees meer

NLDoet 2021: voorjaarsschoonmaak rondom het huis

NLDoet 2021: voorjaarsschoonmaak rondom het huis31 mei
Een groep vrijwilligers, van allerlei leeftijden, kwam afgelopen zaterdag 29 mei in actie bij Wittenbergzorg. In het kader van NLDoet hielden ze voorjaarsschoonmaak rondom het huis.
lees meer

Vrijwilligers aan het woord: “We willen dit werk voor geen goud missen!”

Vrijwilligers aan het woord: “We willen dit werk voor geen goud missen!”05 december
In 1985 begonnen ze hun vrijwilligersloopbaan bij Wittenbergzorg als bezoekdame. Meer dan dertig jaar later zijn ze nog steeds actief. Niet meer als bezoekdame, al horen de wekelijkse babbeltjes er nog steeds helemaal bij. Vrijwilligers Ali van Rijn en Laura Roza kunnen er uren over vertellen. Enthousiast en elkaar aanvullend. Ze hebben tenslotte heel wat samen meegemaakt.
lees meer

Volop vacatures bij Wittenbergzorg

Volop vacatures bij Wittenbergzorg26 november
Wittenbergzorg is volop in ontwikkeling. Op dit moment hebben wij diverse openstaande vacatures.
lees meer

Senioren actief aan de slag bij Steunpunt Waardenburg

23 mei
Wittenbergzorg organiseert vanaf mei 2019 in het steunpunt aan De Vergt 4 in Waardenburg nieuwe activiteiten. Twee keer per maand kunnen senioren uit Waardenburg en omgeving hier terecht voor een gezellige ochtend of middag rondom een specifiek onderwerp.
lees meer

Steunpunten Herwijnen, Waardenburg en Haaften geopend

02 januari
Voor vragen rondom zorg kunt u tegenwoordig ook terecht bij ons steunpunt in Herwijnen, Zworrelstraat 81 en in Waardenburg, De Vergt 4 (naast de Coöp) en in Haaften aan de Schoolstraat 20.
lees meer

Probeer de online supermarkt als boodschappen doen niet meer lukt

12 juni
Voor senioren kan het doen van de wekelijkse boodschappen een hele opgave zijn. Steeds meer kleine/lokale supermarkten sluiten de deuren. Daarom zijn ouderen al gauw toegewezen op de grotere supermarkten. Veel ouderen hebben moeite met het vinden van hun boodschappen. Daarnaast is het een heel karwei om alle zware boodschappen weer mee naar huis te nemen. Een uitkomst kan dan de online supermarkt zijn.

lees meer

NLdoet 2019 is groot succes

12 maart
Ook dit jaar werden door Stichting Vrienden Zorgcentrum De Wittenberg allerlei activiteiten georganiseerd in het kader van NLdoet. Diverse vrijwilligers waren weer bereid de handen uit de mouwen te steken.
lees meer

Wittenbergzorg behaalt gouden en zilveren keurmerk

19 mei
Wittenbergzorg is op 18 mei 2017 getoetst door Stichting Perspekt op 4 onderdelen binnen de zorg. Trots kunnen wij melden dat we op het onderdeel Verpleging, Verzorging en Thuiszorg het gouden keurmerk hebben behaald en op het onderdeel Verantwoorde Hulp bij het Huishouden het zilveren keurmerk.
lees meer

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!