"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Zorg aanvragen

Zorg toewijzen

Om voor thuiszorg in aanmerking te komen, hebt u een indicatie nodig van een wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige beoordeelt door middel van een gesprek bij u thuis voor welke zorg u in aanmerking komt.

Deze zorg wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet. Hier zijn geen kosten voor u aan verbonden.

U kunt kiezen tussen zorg in natura en het Persoonsgebonden budget (PGB) dat het mogelijk maakt zelf zorg in te kopen.

U bepaalt zelf door welke zorgaanbieder u geholpen wilt worden. Wittenbergzorg is zo’n zorgaanbieder. Helaas kan het soms enige tijd duren voordat er plaats is, maar zodra er een plaats voor u vrijkomt, neemt de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV'er) contact met u op voor een kennismakingsbezoek bij u thuis.

Op basis van uw aanvraag en de bijbehorende gegevens beoordeelt het CIZ voor welke zorg u in aanmerking komt. U ontvangt een kopie van het indicatiebesluit. Daarin staat voor welke zorgfuncties u in aanmerking komt.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!