"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

  • home
  • huisnieuws
  • senioren actief aan de slag bij steunpunt waardenburg-n-3

Senioren actief aan de slag bij Steunpunt Waardenburg

 

 

23 mei
Wittenbergzorg organiseert vanaf mei 2019 in het steunpunt aan De Vergt 4 in Waardenburg nieuwe activiteiten. Twee keer per maand kunnen senioren uit Waardenburg en omgeving hier terecht voor een gezellige ochtend of middag rondom een specifiek onderwerp.

Elke maand staat een ander thema centraal. We gaan met elkaar in gesprek, frissen kennis op, leren iets nieuws en gaan actief aan de slag. In juni is het thema ‘Aanziet de vogels’. We verwonderen ons over de natuur, beluisteren vogelgeluiden en vouwen origami-vogels. In juli is het thema ‘Toerist in eigen land’ en staat de Biesbosch een middag centraal. In augustus hebben we het over ‘Tuinschatten’ en verdiepen we ons in de groentetuin van vroeger en nu. Herkenbare onderwerpen voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Ook voor mantelzorgers

De activiteiten van Steunpunt Waardenburg zijn niet alleen voor ouderen, ook mantelzorgers zijn welkom. Bovendien kan een oudere samen met zijn of haar partner/mantelzorger naar een activiteit komen. Senioren die geen vervoer hebben, kunnen dit tot één week van tevoren regelen via Wittenbergzorg.

 

Meer informatie

Kijk voor alle activiteiten in onze agenda of op het raam van het steunpunt.

 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de receptie van Wittenbergzorg, telefoon 0418 – 59 49 00. Of kom op maandag (9.00 tot 12.00 uur), dinsdag (10.00 tot 12.00 uur) en donderdag (10.30 tot 11.30 uur) naar het inloopspreekuur van het steunpunt aan De Vergt 4 in Waardenburg. 

 

Over Wittenbergzorg

Wittenbergzorg heeft een protestants-christelijke identiteit. Onze Bijbelse opdracht voor naastenliefde betekent dat wij zorg bieden aan iedereen. We verlenen zorg met respect voor onze naaste, ongeacht zijn of haar achtergrond of levensovertuiging. Naast verpleeghuiszorg in De Wittenberg in Haaften bieden wij zorg aan huis, dagbesteding en welzijnsactiviteiten, huishoudelijke ondersteuning en Tafeltje dekje.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!