"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Activiteiten

Activiteiten en ontspanning

Onze activiteitenbegeleidsters bieden u een interessant en afwisselend programma met vaste onderdelen en thema’s. U kunt samen met anderen, of juist alleen, bezig zijn met dingen die u leuk vindt.

De activiteiten vinden vooral plaats in het restaurant De Gastenhof. U kunt bijvoorbeeld zingen in het koor, luisteren naar muziek, een diavoorstelling bekijken, handwerken en andere creatieve bezigheden verrichten. U kunt ook deelnemen aan o.a. Meer Bewegen voor Ouderen en geheugentraining. 

Ook de vele vrijwilligers die in De Wittenberg actief zijn, kunnen uw dagelijks leven veraangenamen. U kunt regelmatig een gesprek hebben met een vrijwilliger of begeleiding krijgen bij een activiteit die u leuk vindt, bijvoorbeeld wandelen, de krant lezen of een partijtje schaken. De vrijwilligers zijn actief bij individuele en groepsactiviteiten.

Heeft u zelf ook een suggestie voor activiteiten of ontspanning? Laat het ons weten, dan kunnen we kijken in hoeverre we daaraan tegemoet kunnen komen.

Activiteiten bij ons steunpunt in Waardenburg

Voor uw vragen rondom zorg kunt u ook terecht bij ons steunpunt te Waardenburg, De Vergt 4 (naast de Coop). Op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Regelmatig vinden hier activiteiten plaats. Zie hiervoor onze agenda.

Meer informatie over ons steunpunt vindt u in deze brochure.

Wij bieden u bij ons steunpunt ook onze welzijnspas aan. Deze pas geeft voordelen op de activiteiten die daar worden georganiseerd. Meer informatie over deze welzijnspas en het aanvragen ervan leest u in deze link.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!