"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

Zorg aan huis

Zorg aan huis

Persoonlijke begeleiding en verzorging bij u thuis

 

U wordt ouder, maar bent nog goed genoeg in uw doen om in uw eigen omgeving te blijven wonen. Dat is prettig. Toch hebt u graag zorg en begeleiding aan huis. Voor huishoudelijke hulp, verpleegkundige zorg of hulp bij bijvoorbeeld het douchen en aankleden. Voor Wittenbergzorg geen enkel probleem, wij bieden u zorg aan huis aangepast op úw wensen! Is dit wat u zoekt? Lees dan meer over onze diensten. En hebt u geen indicatie voor begeleiding of verzorging aan huis? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wittenbergzorg; professionele en persoonlijke zorg voor iedereen!

 

Onze zorg aan huis diensten

Wilt u graag begeleiding of verzorging aan huis? Onderstaande diensten kan Wittenbergzorg voor u uit handen nemen. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u beschikt over de juiste indicatie, maar het is ook mogelijk om deze diensten particulier bij ons af te nemen. Wij helpen u graag!

 

  • Verpleging: onder andere wondverzorging en injecties geven.
  • Verzorging: onder andere douchen, aan- en uitkleden, kousen aan- en uittrekken.
  • Individuele begeleiding: een verzorgende ondersteunt en stimuleert u bij de zorg voor uzelf, uw huishouden en uw dagbesteding. Onder andere: samen boodschappen doen, de krant lezen of samen een spel doen. Net wat uw vraag is!
  • Huishoudelijke hulp: onze medewerkers bieden ondersteuning in de huishoudelijke taken. Onder andere: bedden verschonen, stoffen en dweilen. Ook hiervoor geldt: wat u graag wilt dat wij doen.

  • Palliatieve zorg/zorg in de laatste levensfase: onze wijkteams verlenen – indien gewenst – palliatieve zorg bij u thuis. Wij bieden u graag persoonlijke zorg in uw vertrouwde omgeving. Aandacht voor u en uw wensen staat bij ons centraal.

  • Tafeltje dekje: dagelijks – indien gewenst – een warme, verse maaltijd bij u thuisbezorgd.
     

Persoonlijke zorg: onze wijkteams

Wanneer u kiest voor de zorg aan huis diensten van Wittenbergzorg bent u verzekerd van persoonlijke en professionele zorg. Onze kleine wijkteams staan dagelijks voor u klaar om u de nodige hulp en verzorging te bieden. Hoogwaardige thuiszorg, vertrouwde gezichten: dat is het uitgangspunt van Wittenbergzorg! Iets voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

 

Wij verlenen zorg aan huis in de gemeentes Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen.

Steunpunt Waardenburg

DSC00998-b.jpg

Vanaf 6 februari hebben wij onze deuren ook voor u geopend aan De Vergt 4 te Waardenburg (naast de Coöp). Hier kunt u ook voor al uw zorgvragen terecht.

Meer informatie vindt u hierover in deze link.

Op 29 juni 2017 vindt er weer een leuke activiteit plaats. Opent u deze link voor meer informatie.

Tafeltje dekje

Vindt u het lastig om iedere dag zelf te koken? Of wilt u af en toe het gemak ervaren van een ambachtelijk bereide maaltijd bij u thuis of in De Wittenberg? U kunt gebruik maken van de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. U kunt zich via (0418) 65 23 71 bij de Stichting Welzijn Neerijnen aanmelden voor Tafeltje Dekje (brochure kunt u hier downloaden). U kunt zelf kunt bepalen hoeveel dagen in de week u een warme maaltijd wilt hebben. De maaltijden worden in De Wittenberg bereid en rond het middaguur bij u thuisbezorgd. U bent ook welkom om de maaltijd in de gezellige gemeenschapsruimte binnen De Wittenberg te nuttigen.

Wt een service!

Zoals u kunt zien is er veel mogelijk bij Wittenbergzorg. Om de door u gewenste zorg duidelijk vast te leggen en misverstanden te voorkomen maken wij gebruik van een zorgovereenkomst. U kunt de overeenkomst hier vinden.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over