"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

Zorgdossier

Onmisbare leidraad en informatiebron

Het zorgdossier vormt de leidraad bij de bewonersgerichte zorg die wij bieden. Hierbij gaan wij uit van uw mogelijkheden, beperkingen, levensgeschiedenis, persoonlijkheid en belangstelling.

Levensgeschiedenis

Wat betreft uw levensgeschiedenis: wij stellen het op prijs als u ons het een en ander wilt vertellen over uw leven. Wij nemen dit op in het zorgdossier. Dit is een informatiebron voor het verzorgend personeel, daarnaast bewaken we er de kwaliteit van de zorg mee.

Extra hulp
Er kunnen in overleg met uw huisarts behandelaars van buiten worden ingeschakeld, bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, medisch adviseur en/of diëtist. Een eventuele ziekenhuisopname verloopt eveneens via uw huisarts. Uiteraard hebt u hierbij een vrije keuze.

Handtekening
Samen met u stellen we een zorgplan op. Het zorgplan wordt zowel door ons als door u ondertekend. Tijdens het bewonersoverleg bespreekt het team onder leiding van uw contactverzorgende regelmatig het verloop van uw verzorging, begeleiding en eventuele verpleging. Dit wordt met u besproken. Uw zorgplan wordt tenminste één keer per jaar geëvalueerd en zo nodig bijgesteld.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over