"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

Kwaliteitszorg

Binnen Wittenbergzorg werken we van harte aan verantwoorde zorg

Kwaliteitszorg

Binnen Wittenbergzorg werken we van harte aan verantwoorde zorg

Kwaliteit is een steeds belangrijker begrip geworden in de gezondheidszorg. Cliënten en bewoners verwachten een goede kwaliteit van zorg, welzijn en service. Maar ook de overheid en de zorgverzekeraars dringen aan op een goede kwaliteit van de zorg.

Met de eigen regie van de cliënt als voornaamste uitgangspunt wil Wittenbergzorg verantwoorde zorg leveren. Daarin staat de kwaliteit van leven centraal. De cliënten en bewoners krijgen professionele verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling.

Het is voor ons belangrijk te weten hoe onze cliënten over de zorgverlening van Wittenbergzorg denken. We laten daarom om de twee jaar een extern bureau onderzoek doen naar de tevredenheid. Vanuit dit onderzoek zien we welke zaken gewaardeerd worden. Eventuele verbeterpunten pakken we aan, in overleg met de Cliëntenraad.

De meest actuele uitslagen van onze cliënttevredenheidsonderzoeken kunt u hieronder vinden. In elke rapportage is een samenvatting te vinden. In de inhoudsopgave kunt u zien op welke pagina deze staat.

Rapport cliŽnttevredenheidsonderzoek Hulp bij het Huishouden

Opent u voor de uitslagen deze link.

Rapport cliŽnttevredenheidsonderzoek Psychogeriatrie

Opent u voor de uitslagen deze link.

Rapport cliŽnttevredenheidsonderzoek Somatiek

Opent u voor de uitslagen deze link.

Rapport cliŽnttevredenheidsonderzoek Thuiszorg

Opent u voor de uitslagen deze link.

Kwaliteitsplan verpleeghuiszorg 2017-2018

In deze link treft u ons Kwaliteitsplan voor 2017-2018 aan.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over