"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

  • home
  • over wittenbergzorg

Over Wittenbergzorg

CliŽnttevredenheidsonderzoek

Hoge scores in cliënttevredenheidsonderzoek Wittenbergzorg:

Het cliënttevredenheidsonderzoek dat Wittenbergzorg eind 2015 liet uitvoeren, levert de ouderenzorgorganisatie hoge rapportcijfers op. De intramurale somatische zorg, de zorg aan huis, huishoudelijke hulp en dagbesteding worden door cliënten en hun familie gemiddeld minimaal met een acht beoordeeld.

De tevredenheidsmeting werd uitgevoerd door een extern bureau. Zij interviewden de intramurale somatische cliënten mondeling. Familieleden van psychogeriatrische cliënten en de cliënten van zorg aan huis, huishoudelijke hulp en dagbesteding werd schriftelijk om hun mening gevraagd. De scores liggen in verhouding tot de vorige meting, in 2013, gemiddeld een fractie lager. Directeur-bestuurder Cor van de Craats vindt dat begrijpelijk: “Gezien alle bezuinigingen en hervormingen in de zorg, is het verklaarbaar dat de tevredenheid iets daalt. De veranderingen brengen tenslotte ook onzekerheid met zich mee. Dat onze zorg- en dienstverlening alsnog gemiddeld een ruime 8 krijgt, vind ik een groot compliment aan onze medewerkers. We vieren later dit jaar met elkaar ons vijftigjarig bestaan. Deze blijk van waardering is nu al een prachtig cadeau.”

Onderstaande linken leiden u naar de rapporten per afdeling:

Rapport Hulp bij Huishouden
Factsheet HbH
Rapport PG afdeling
Factsheet PG afdeling
Rapport Somatische afdeling
Factsheet Som. afdeling
Rapport Thuiszorg
Factsheet Thuiszorg
Rapport Dagbesteding en vervoer

Van zorgvisie tot inspraak en van organogram tot klachtenprocedure

Om Wittenbergzorg optimaal te laten functioneren, is een goede organisatie met zorgzame en kordate medewerkers een vereiste. Vanuit de overheid hebben we te maken met (veranderende) wet- en regelgeving in de zorg. In samenwerking met onze medewerkers en onze zorgpartners, maar vooral ook met bewoners en hun familie stemmen we de dagelijkse zorg zo goed mogelijk af op uw persoonlijke wensen.

Daarnaast richten we ons in de gemeente Neerijnen op de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden, andere vormen van zorg, welzijn en dienstverlening en een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. Denk daarbij aan Zorg aan huis, Tafeltje Dekje en Dagverzorging binnen De Wittenberg in Haaften.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over